Kelirani cink

Regulira kontraktivnu sposobnost mišića i ubrzava zaliječenje rana.

Proizvođač: CaliVita International

10,90 

Akcija!

Opis

Sadrži organski spoj cinka. Kelatna veza osigurava potpunu apsorpciju. Posebno se preporučuje sportašima i ostalim fizički aktivnim osobama.

Cink U organizmu se skuplja relativno mala količina cinka, pa je neophodno njegovo stalno nadoknađivanje. U slučaju nedostatka cinka usporava se razvoj mišića i slabi imunitet. Cink kontrolira i regulira metaboličke procese , funkcioniranje enzimskih sustava i održava cjelovitost stanica. Neophodan je za sintezu bjelančevina, za proizvodnju DNK i pomaže proizvodnju inzulina. Regulira kontraktivnu sposobnost mišića i ubrzava zaliječenje rana. Pojačava rast i mentalnu svježinu, a može pomoći i u liječenju određenih mentalnih smetnji. Pošto je cink potreban za normalnu proizvodnju testosterona i sperme, neki slučajevi poremećaja potencije mogu se objasniti nedostatkom cinka. Nije slučajno da je ostriga kao afrodizijak (sredstvo za pojačanje spolnog nagona) neobično popularna, jer ona sadrži veliku količinu cinka. u slučaju manjka cinka raste apsorpcija teških metala u organizmu i, obratno, unošenjem cinka može se smanjiti ugradnja toksičnih tvari.

Svestrani ratnik.

Doziranje:
1 tableta dnevno, iili prema preporuci lijećnika.
Pakiranje: 100 tableta

Sastojci:
cink 15mg

Preporučujemo proizvod za:

  • koža
  • herpes usne
  • ženski i muški problemi
  • impotencija – spolna nemoć
  • menstruacija – neuredna
  • menstruacija – obilna
  • sterilitet – neplodnost kod muškarca

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kelirani cink”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)