Česta pitanja FAQ

ČESTA PITANJA

Više informacija o proizvodima, naručivanju, dostavi  i plaćanju.

Zašto kupovati proizvode tvrtke CaliVita International?

CaliVita International u svom asortimanu ima više od 120 prirodnih preparata za zdravlje
 • POTPUNO PRIRODNI – iz prirodnih materijala – visoka biološka aktivnost proizvoda, a samim time i njihova djelotvornost
 • HELATNI OBLIK (sigurna resorpcija)
 • POSTEPENA APSORPCIJA (upijanje) – TIMED RELASE (produženo djelovanje)
 • CaliVita preparati su LAKO PROBAVLJIVI – većina preparata se uzima na tašte bez želučanih poteškoća (Fe – lako probavljiv)
 • NE OŠTEĆUJU ORGANIZAM – nisi toksični
 • CIJENE CaliVita PREPARATA znatno su prihvatljivije od cijena drugih preparata ili lijekova i dostupne su većem broju korisnika

Kako mogu znati da su CaliVita dodaci prehrani zaista visokokvalitetni?

CaliVita je na tržištu dodataka prehrani kontinuirano pristuna već više od 20 godina. Izvrsna kvaliteta je jedan od kamena temeljaca naše politike, čiji uspjeh danas podržavaju milioni zadovoljnih potrošača u više od 30 zemalja. Proizvodnja naših preparata u skladu je sa najstrožim pravilima, a njihova je distribucija podložna registraciji ili izdavanju dozvola u različitim državama. Osim toga, CaliVita pruža 100%-tnu garanciju kvalitete za svoje proizvode. Također, naše dodatke prehrani podvrgavamo čestim kontrolama kvalitete koje vrše nezavisni laboratoriji, kako biste uvijek dobili najvišu moguću kvalitetu.

Da li su CaliVita dodaci prehrani prirodnog podrijetla?

Tijekom proizvodnje naših dodataka prehrani, tamo gdje je to tehnološki moguće, uvijek nastojimo koristiti prirodne sirovine i naš je cilj u što većoj mjeri koristiti i u proizvode ugraditi aktivne sastojke biljnog podrijetla iz organskog uzgoja. Primjerice, u našim proizvodima sa vitminom C (C Plus, C 500, C 300 sa šipkom i bioflavonoidima, C 1000 Plus, Liquid C sa bioflavonoidima i šipkom, Lion kids C) koristimo vitamin C iz citrusa. Osim novosti temeljenih na rezultatima posljednjih istraživanja, volimo koristiti i biljke koje su su se dokazale u tradicionalnoj medicini stotinama godina.

Kako naručiti proizvode?

  1.Dodavanjem proizvoda u košaricu i završavanjem narudžbe. Nakon završavanja narudžbe zaprimiti ćete e-mail sa potvrdnim brojem narudžbe.
2. Nazovite nas na broj telefona 095 359 4822 ili pošaljite e-mail info@multi-vitamini.eu

Kako mogu platiti?

 1. Pouzeće Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja paketa. Ako proizvode plaćate pouzećem dužni ste platiti isključivo iznos koji je napisan na kutiji na bijeloj naljepnici. Taj iznos će biti iskazan i na vašem računu koji se nalazi u kutiji. gls_naljepnica.jpg
 2. Izravno plaćanje (internet bankarstvo, opća uplatnica itd.) Plaćanje izravno na naš račun na temelju dobivene ponude koja sadrži točan iznos i poziv na broj koji je potrebno upisati prilikom uplate.

Način i troškovi dostave?

Vašu narudžbu dostavit ćemo posredstvom kurirske službe.
 • Narudžbe izvršene do 14 sati bit će poslane istoga dana.
 • Narudžbe izvršene nakon 14 sati biti će odaslane sljedećeg radnog dana.
Sve narudžbe dostavit će se unutar 24-48 sati, osim na otoke. Zbog specifičnosti dostave na otoke, točan termin dostave paketa možete saznati prilikom predaje narudžbe. On ovisi o tome o kojem se otoku radi i danu naručivanja te uglavnom iznosi između 24 i 72 sata. Cijena dostave:
 • Za narudžbe iznad 339,05 kn (45 eura) dostava je besplatna.
 • Ispod ovog iznosa cijena dostave iznosi 30,13 kn (4 eura).
 

Savjetovalište, informacije, podrška, pomoć?

CaliVita besplatno zdravstveno i nutricionističko savjetovalište otvoreno je svakim radnim danom putem telefona ili putem online forme>. Kako bi Vam mogli pružiti kvalitetne savjete, molimo Vas što preciznije opišite svoj zdravstveni problem/e koje želite riješiti. Preko lifestyle magazina CaliNews koje tvrtka besplatno šalje svim povlaštenim kupcima “članovima kluba” dobit ćete sve informacije o poslovanju tvrtke te ćete biti informirani o svim aktualnostima i novostima kao i o raznim akcijskim i prigodnim prodajama.

Kontakt

Unatoč automatiziranom online sustavu naručivanja iza svega stoje ljudi koji su Vam stalno na usluzi. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica slobodno nas kontaktirajte na naše kontakt brojeve ili nam pošaljite upit putem kontakt forme u bilo koje doba.