Update cookies preferences

Hand & Body

Protiv starenja kože, sadrži Vitamin E, provitamin B5

Proizvođač: CaliVita International

18,60 

Akcija!

Opis

Novi CaliVita Hand&body losion prirodno je rješenje za održavanje ljepote kože. Osigurava efekt protiv starenja i koži daje svileni osjećaj. Svakodnevno štiti i njeguje vašu kožu.

Jedan od najvažnijih sastojaka novog Hand&body losiona je prirodni biljni ekstrakt maslinovog ulja- Squalan, koji kožu čini mekšom, fleksibilnijom, ima duboko hidratizirajući efekt te stoga usporava starenje kože. Vitamin E je snažan antioksidans, čime pridonosi efektu zaštite od starenja. Osim toga ima i prirodni hidratizirajući efekt kao i protuupalno djelovanje. Losion sadrži i provitamin B5 koji hrani kožu, sprečava nastajenje akni, štiti kožu i obnavlja je (u slučaju negativnih utjecaja stresa). Osim navedenih sastojaka, sadrži i bisabolol – tvar koja umiruje kožu, te silikon, koji daje svilenkasti osjećaj.

Novi losion preporučamo za sve tipove kože, za svakog člana obitelji. Svakodnevno umasirajte losion na kožu, a posebnu pažnju posvetite suhim, tvrdim i dehidriranim dijelovima. Ugodnog je mirisa, a praktično obiteljsko pakiranje i nova pumpica omogučavaju dugotrajnu uporabu.

Sudionici 5. CaliVita ljetnog kampa u Rovinju su imali prilike isprobati novi izvanredni proizvod, a sada je vrijeme da ga i vi isprobate! Nećete biti razočarani!!!!

Pakiranje: 1L

Preporučujemo proizvod za:
koža
ljepša i zdravija koža
Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Hand & Body”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)