Vein Care – krema za vene

Krema za vene VeinCare s ekstraktom lista crnog grožđa i jedinstvenom Soothex formulom predstavlja prirodno olakšanje za umorne i teške noge.

Proizvođač: CaliVita International

17,90 

Akcija!

Opis

Jedinstvena Soothex formula sadrži smolu indijskog tamjanovca koja može doprinjeti ublažavanju upale i bolova. K tome, formula sadrži i ekstrakt lista crnog grožđa koji može pomoći jačanju stijenki krvnih žila. VeinCare sadrži i afričku biljku pod nazivom Siegesbeckia Orientalis koja je poznata i pod nazivom guerit-vite što znači brzo liječi. Ovaj drugi važan sastojak kreme sadrži djelatnu tvar (terpen darutozid) koja potiče obnavljanje i izgradnju kolagenskih vlakana, te pojačava povezanost slojeva kože. Zbog tih se svojstava ova biljka koristi kod problema proširenih vena, kojima vraća punoću i tonus te prilično uspješno smanjuje obim i veličinu strija. Također, smanjuje se crvenilo kože kao reakcija na UV zrake, kao i mogućnost nastanka alergijske reakcije, te se krema može koristiti tijekom ljeta, prije odlaska u solarije prije izlaganja suncu.

Krema VeinCare djeluje protuupalno, hidrirajuće i regenerirajuće, a njeni aktivni sastojci doprinose poboljšanju stanja krvnih žila, koje su stoga manje vidljive, te osvježavaju i umiruju kožu.

Lagani koraci…

Pakiranje: 75ml

Upotreba:

Kremu namazati lagano, bez utrljavanja, na čistu i suhu kožu željenih područja pokretima u smjeru srca.

Koristiti kremu 2-3 puta dnevno.
Preporučujemo proizvod za:

Koža
ALERGIJA
EKCEM-kožno oboljenje uz pojavu otoka, crvenila, plikova
LJEPŠA I ZDRAVIJA KOŽA
Srce i krvotok
VENE OTEČENE-OBOLJELE NOGE

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vein Care – krema za vene”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)