Super Soja Lecitin 250 kapsula

Kolesterol i druge masti pretvara u mješavinu s vodom

Proizvođač: CaliVita International

51,50 

Akcija!

Opis

Kapsula lecitina iz sojinog zrna smanjuje štetne posljedice masne prehrane. Proizvod s kontinuiranom apsorpcijom.

Lecitin je prirodna tvar koja se nalazi u namirnicama biljnog porijekla, na primjer u soji. Pozitivno djeluje na razinu kolesterola tako što kolesterol i druge masti pretvara u mješavinu s vodom, koja se potom izbacuje iz organizma. Čisti zidove krvnih žila i jača srčanu muskulaturu. Smatra se sagorjevačem i razgrađivačem masti. Budući da naša prehrana uglavnom sadrži znatno više masti, uzimanje lecitina je korisno za svakoga. Druga vrlo važna karakteristika lecitina je da – u slučaju redovne upotrebe – olakšava bolove u zglobovima. Nadalje, njegovo pozitivno djelovanje je u tome što daje zdravu boju kosi i može smanjiti njeno opadanje. Za starije osobe bez apetita predstavlja izvanredno tonizirajuće sredstvo koje potiče rad crijeva.

Svestrani pomagač.

Doziranje:
1-2 želatinske kapsule dnevno, ili prema preporuci liječnika.
Pakiranje: 100 želatinskih kapsula

Sastojci:
soja lecitin 1200mg

Preporučujemo proizvod za:

  • kosa
  • kosa-opadanje
  • živčani sustav
  • za bolju koncentraciju i pamćenje

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Super Soja Lecitin 250 kapsula”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)