Update cookies preferences

Nordic Pure Omega 3 liquid

OMEGA-3 U TEKUĆEM OBLIKU

24,50 

Akcija!

Opis

Dodatak prehrani s omega-3 masnim kiselinama u tekućem obliku s prirodnom aromom limuna. Ulje jetre bakalara potječe iz pouzdanog čistog izvora, svježe ribe ulovljene uz obale Islanda, i predstavlja bogat izvor esencijalnih omega-3 masnih kiselina. Sadrži EPA i DHA omega-3 masne kiseline koje doprinose normalnoj funkciji srca (blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA). Uzimanje dokosaheksaenske kiseline (DHA) doprinosi normalnom razvoju vida djece do 12 godina (povoljan učinak postiže se uzimanjem 100 mg DHA dnevno). Unos dokosaheksaenske kiseline (DHA) tijekom trudnoće i dojenja pridonosi normalnom razvoju mozga i oka fetusa i dojenčadi (povoljan učinak postiže se unosom 200 mg DHA na dan uz preporučeni dnevni unos omega-3 masnih kiselina za odrasle od 250 mg DHA i EPA). Nordic Pure Omega 3 liquid ne sadrži aditive, konzervanse, šećere, gluten, laktozu. Idealan je za djecu, trudnice, dojilje i starije osobe.

Nordic Pure Omega 3 liquid ne sadrži aditive, konzervanse, šećere, gluten, laktozu. Idealan je za djecu, trudnice, dojilje i starije osobe.

250 ml

Sastojci: ulje jetre bakalara (riba), prirodna aroma (limun).

Odrasli 1 čajna žličica (5 ml) dnevno nakon obroka. Djeca starija od 3 godine 1/2 čajne žličice (2,5 ml) dnevno.

Preporučujemo proizvod za:
srce i krvotok
Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Nordic Pure Omega 3 liquid”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)