Update cookies preferences

RiseUp Multiactive Collagen

KOLAGEN U PRAHU ZA ZAŠTITU ZGLOBOVA

59,90 

Akcija!

Opis

500 g

Pomiješati 1 mjericu (20 g) s 250 ml hladne vode i popiti između obroka.
Dnevno uzeti 1 serviranje.
372 BB / 335.20 KB

RiseUp Multiactive Collagen sadrži kombinaciju dvije vrste kolagena: UC-II® nedenaturiranog kolagena u biološki aktivnom obliku i visok sadržaj hidroliziranog kolagena tipa II koji se vrlo lako probavlja i apsorbira. Za optimalan učinak, proizvod također sadrži i šipak (Rosa canina), koji pomaže u održavanju zdravih i fleksibilnih zglobova, te doprinosi održavanju pokretljivosti zglobova. Bogat je vitaminom C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju. Proizvod sadrži i hijaluronsku kiselinu, glukozamin, kondroitin i MSM-a, kao i prirodni vitamin E. RiseUp Multiactive Collagen je u obliku praha za pripremu napitka s okusom naranče, bez šećera, konzervansa i boja.

AKTIVNI SASTOJCI U DNEVNOJ DOZI
1 mjerica (20 g) sadrži:

8g hidrolizirani kolagen

5000mg prah ploda šipka (Rosa canina)

660mg glukozamin sulfat

400mg – od toga glukozamin

440mg kondroitin sulfat

400mg – od toga kondroitin

250mg metilsulfonilmetan (MSM)

100mg hijaluronska kiselina

80mg vitamin C

40mg UC-II®, nedenaturirani kolagen tipa II

10mg vitamin E

α-TE

SASTOJCI:
hidrolizirani kolagen, prah ploda šipka, maltodekstrin, glukozamin sulfat (rakovi), regulator kiselosti (limunska kiselina), kondroitin sulfat, arome (naranča, mandarina), metilsulfonilmetan, natrijev hijaluronat, tvari protiv zgrudnjavanja (silicijev dioksid, trikalcijev fosfat), L-askorbinska kiselina, nedenaturirani kolagen tipa II, sladila (acesulfam-K, sukraloza), D-alfa tokoferol.

Preporučujemo proizvod za:
kosti i zglobovi
bolovi u kostima i zglobovima
koža
ljepša i zdravija koža
Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “RiseUp Multiactive Collagen”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)