Liquid Chlorophyll – tekući klorofil

Spriječava neugodan zadah iz usta, povoljno utječe na probavu i izuzetno pomaže kod problema sa Gastritisom i Helicobacer Pylori.

Proizvođač: CaliVita International

39,90  (300,63 kn)

Akcija!

Opis

Klorofilin smanjuje razinu oksidativnih oštećenja prouzročenih kamikalijama i zračenjem, alkalizira organizam (u ravnotežu dovodi njegov pH), te ga štiti od promjena na stanicama koje mogu dovesti do nekontroliranog tumorskog rasta. Izuzetno je koristan kod problema sa Gastritisom i Helicobacter pylori.

Tekući klorofil CaliVite International ima visoko alkalni efekt u digestivnom (probavnom) traktu, može biti od pomoći za pacijente koji pate od reumatskog artritisa, pomaže u uklanjanju lošeg tjelesnog mirisa, eliminiranju zadaha iz usta, umiruje bolove u grlu, poboljšava cirkulaciju, umanjuje simptome slabe probave i premorenosti, ima jako antibakterijsko djelovanje, može pomoći u poboljšavanju imuno reakcije i u optimizaciji i održavanju općeg zdravstvenog stanja.

Liquid Chlorophyll sadržava aktivnu tvar klorofilin, tvar koja se smatra najjačim prirodnim sredstvom za zaštitu organizma od promjena na stanicama koje mogu dovesti do nekontroliranog tumorskog rasta. Kao antimutacijska tvar istražuje se preko 20 godina, te postoji veliki broj podataka koji dokazuju antikancerogenu i antimutacijsku snagu klorofilina. Klorofilin je snažna antimutacijska tvar koja iskazuje zaštitni učinak na izuzetno velikom rasponu karcinogena hvatajući u zamku snažne karcinogene tako da se veže na njihovu kralježnicu, onemogućavajući njihovo vezanje na DNK. Osim toga, klorofilin ima izrazito alkalizirajuće djelovanje na organizam. Naime, današnja prehrana bogata mesom, ribom, žitaricama, šećerom, gaziranim pićima, itd. stvara u tijelu previše kiselina kojih se tijelo teško oslobađa. Ove se kisele tvari akumuliraju, uzrokujući kiselost tijela, izvrsnu podlogu za razvoj mnogih bolesti. Klorofilin je i odličan prirodni, unutarnji deodorans, pa se koristi kod neugodnog zadaha ili znoja. Važno je istaknuti da ljudski organizam može asimilirati upravo ovaj oblik klorofilina koji se nalazi o ovom vrhunskom CaliVita proizvodu.

Kupci ovog proizvoda također su kupili i ParaProteX – prirodni antibiotik

…Zeleno iznutra-čisto iznutra…

Doziranje:
1/2 čepa (15ml) pomiješati sa pola litre vode te piti tokom dana ili
prema preporuci liječnika
Pakiranje 473 ml

Preporučujemo proizvod za:

 • imunitet
 • calivita – proljetno čišćenje
 • detoksikacija-čišćenje organizma od štetnih tvari
 • premorenost-malaksalost
 • infekcije
 • afte – gnojne ranice u ustima
 • kosti i zglobovi
 • artritis-upala zglobova
 • probava
 • gastritis-upala sluznice želuca
 • kod problema sa čirom
 • loš zadah iz usta

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Liquid Chlorophyll – tekući klorofil”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)