Update cookies preferences

Immunaid (180 kapsula)

Za jačanje imuniteta sa mačjom kandžom

46,50 

Akcija!

Opis

mmunAid je biljno-mineralni kompleks za potporu imuniteta. Sadrži mačju kandžu, biljku koja raste u amazonskim prašumama gdje se već stoljećima koristi u tradicionalnoj medicini za potporu imunološkom sustavu. Mineral cink ima važnu ulogu u normalnom funkcioniranju našeg imunološkog sustava te doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

JESTE LI ZNALI?

Biljka mačja kandža je svoje ime dobila po trnju koje podsjeća na mačje kandže.

AKTIVNI SASTOJCI U DNEVNOJ DOZI

3 kapsule sadrže:

1200mg prah kore mačje kandže (Uncaria tomentosa)
18mg cink

Sastojci:

prah kore mačje kandže, želatina, cinkov glukonat, tvar protiv zgrudnjavanja (magnezijeve soli masnih kiselina), stabilizator (celuloza).

UPOZORENJE!

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama, kao ni osobama koje uzimaju imunosupresivne lijekove.

Preporučujemo proizvod za:
imunitet
imunitet-obrana od bolesti
zaštita zdravlja
koža
alergija
Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Immunaid (180 kapsula)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)