Update cookies preferences

Eterično ulje limuna

ORGANSKO ETERIČNO ULJE LIMUNA

8,90 

Akcija!

Opis

Eterična ulja, poznata po svojim pozitivnim učincima na naše raspoloženje, također mogu imati i brojne zdravstvene dobrobiti. Naše certificirano organsko, 100% čisto eterično ulje limuna može pomoći kod brojnih problema. Osvježavajuća aroma limuna, osim što doprinosi boljem raspoloženju i poboljšanju mentalnih sposobnosti, može učinkovito pomoći i u ublažavanju simptoma bolesti gornjih dišnih puteva.

Sastojci: Citrus limon peel oil* (limonene, citral, linalool, geraniol, citronelool) *Iz certificiranog organskog uzgoja.

10 ml

UPOZORENJE! Samo za vanjsku upotrebu. Ne gutati. Držati izvan dohvata djece. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama ni djeci mlađoj od 8 godina. Izbjegavati kontakt s očima, unutarnjim dijelom uha i osjetljivim dijelovima kože. Ne koristiti u nerazrijeđenom obliku na koži. Poznato je da je limunovo ulje fototoksično: izbjegavajte izlaganje sunčevoj svjetlosti nakon nanošenja ovog proizvoda.

Preporučujemo proizvod za:
živčani sustav
pomoć kod stresa
ostale bolesti
sinusi
Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Eterično ulje limuna”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)