Update cookies preferences

Eterično ulje lavande

ORGANSKO ETERIČNO ULJE LAVANDE

15,40 

Akcija!

Opis

Lavanda je ukrasna i mirisna cvjetnica, biljka koja se tradicionalno koristi i kao začinska i kao ljekovita biljka. Jedna od naših najsvestranijih biljaka, koja se rutinski koristi u razne svrhe. Naše eterično ulje lavande, dobiveno iz svježe biljke, s visokim udjelom aktivnih sastojaka, djeluje prirodno umirujuće na tijelo i um. Kada se nanese na kožu, može pomoći u bržem zacjeljivanju rana, a istovremeno djeluje antiseptički i protuupalno. Popularan tradicionalan kućni lijek, ulje lavande, važan je dodatak svake obiteljske kućne ljekarne.

Sastojci: Lavandula angustifolia oil* (linalool, limonene, geraniol, coumarin) *Iz certificiranog organskog uzgoja

10ml

UPOZORENJE!
Samo za vanjsku upotrebu. Ne gutati. Držati izvan dohvata djece. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama ni djeci mlađoj od 8 godina. Izbjegavati kontakt s očima, unutarnjim dijelom uha i osjetljivim dijelovima kože. Ne koristiti u nerazrijeđenom obliku na koži.

Preporučujemo proizvod za:
živčani sustav
pomoć kod stresa
Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Eterično ulje lavande”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)