Update cookies preferences

CaliGreen Staklo

Ekološko sredstvo za čišćenje stakla

Proizvođač: CaliVita International

6,50 

Akcija!

Opis

Ekološko sredstvo za čišćenje stakla (946 ml)

Ekološko čišćenje doma – čist i uredan dom osigurava bolje i zdravije opće stanje duha i tijela. CaliVita vam nudi učinkovitu pomoć u ekološkom čišćenju! Osim hrane i dodataka prehrani, neka i vaša okolina bude prirodna, sigurna i čista!

Ekološka sredstva CaliGreen
CaliClean proizvodi dio su programa suradnje s Američkom agencijom za zaštitu okoliša (US EPA), stoga naši proizvodi imaju pravo nositi oznaku dizajna za okoliš – DfE (Designed for the Enviroinment). Uporabom ovih proizvoda štitimo svoj okoliš kao i zdravlje svoje obitelji. Učinkovitost sredstava za čišćenje može se dodatno povećat redovitim čišćenjem. Iako se nataložena masnoća u kuhinji i kamenac u kupaonici lakše mogu ukoniti vrlo otrovnim sredstvima, isplati se čistiti češće, s nježnijim detrdžentima koji ne sadrže opasne sastojke. Redovito čišćenje i prirodni sastojci mogu Vaš dom učiniti zelenijim!

Zašto koristiti CaliGreen proizvode?

  • napravljeni su od 100% biorazgradivih sastojaka
  • sadrže tenzide 100% biljnog porijekla
  • ne sadrže fosfate
  • ne sadrže dioksin
  • sirovine nisu odobivene iz pertokemikalija
  • ne sadrže životinjske sastojke
  • nisu testirani na životinjam
  • ambalaža je napravljena od materijala koji se može reciklirati
  • sadrži prirodne mirise koji udovoljavaju standardima IFRA-e (International Fragrance Association)

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CaliGreen Staklo”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)