Update cookies preferences

Energy and Memory

Povećava budnost i koncentraciju, štiti srce

Proizvođač: CaliVita International

28,90 

Akcija!

Opis

 1. prati duh naše natjecateljske i ubrzane sredine
 2. prirodno pomaže u stjecanju i održavanju visoke razine koncentracije i energije neophodne za postizanje samo najboljih rezultata
 3. sadrži visoko aktivne tvari
 4. štiti stanice od slobodnih radikala
 5. vraća izgubljenu energiju
 6. podiže razinu koncentracije

U ovom preparatu je Guarana, osvježavajućeg i regenerativnog djelovanja, kombinirana s antioksidantima povećava budnost i koncentraciju, te uopće poboljšava učinak prilikom izvršavanja zadataka koji iziskuju veliku pažnju.

Lecitin i kolin štite stanice i poboljšavaju opskrbu tkiva kisikom. Vitamini C i E, cink i selen neutraliziraju utjecaj slobodnih radikala i toksičnih tvari. Magnezij pomaže pri stresu i štiti srce. Zagađenje okoline (ispušni plinovi, smog…) štetno djeluje na naše zdravlje. Antioksidanti pomažu organizmu u borbi protiv štetnih utjecaja zagađenja. Njihovo djelovanje dodatno je pojačano lecitinom, koji štiti stanice i poboljšava opskrbu kisikom.

Čista energija!

Doziranje:
1 tableta 2- 3 puta dnevno, ili prema preporuci liječnika.
Pakiranje: 90 tableta

Sastojci:

 • kolin 200mg
 • ekstrakt guarane 100mg
 • lecitin 100mg
 • vitamin C 60mg
 • vitamin E 10mg
 • magnezij 50mg
 • cink 20mcg

Preporučujemo proizvod za:

 • živčani sustav
 • vozači – za bolju koncentraciju

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Energy and Memory”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)