Update cookies preferences

White Willow – kora bijele vrbe

Proizvođač: CaliVita International

19,50 

Akcija!

Opis

Koru bijele vrbe sa salicilnom kiselinom preporučujemo:
Osobama koje očekuju efikasnost od lijekova bez nepoželjnih nus pojava
za suplementaciju kod problema sa artritisom
za prevenciju tromboze, imajući u vidu da aktivni sastojak kore bijele vrbe, salicilna kiselina, umanjuje rizik od razvoja krvnih ugrušaka
Glavni aktivni sastojak kore bijele vrbe, salicil ili salicilna kiselina ima djelovanje kao acetilsalicilna kiselina nakon što se transformira u jetri, a također je poznata i kao glavni sastojak Aspirina. Salicilna kiselina ima dobro poznato djelovanje protiv temperature i može poslužiti za prevenciju stvaranja krvnih ugrušaka.

Odgovarajuća količina kore bijele vrbe može eliminirati negativne efekte, koje neki preparati koji sadrže salicilnu kiselinu mogu imati na želudac.

Ekstrakt kore bijele vrbe je u upotrebi već stoljećima, kao sredstvo za ublažavanje bola. Kemijskom izmjenom njenih aktivnih sastojaka znanstvenici su otkrili acetilsalicilnu kiselinu, koja je postala prvi “hit” u povjesti lijekova.

Doziranje:
2-3 kapsule dnevno ili prema savjetu stručne osobe
Pakiranje: 100 kapsula

White Willow aktivni sastojci/kapsula:

Kora bijele vrbe 400 mg
Pozor! Uvijek se pridržavajte preporučene doze! Proizvod nije za trudnice i dojilje. Ne smiju ga uzimati osobe kojima se ne preporučuje unos preparata koji sadrže salicilnu kiselinu.

Preporučujemo proizvod za:

  • kosti i zglobovi
  • artritis-upala zglobova
  • srce i krvotok
  • tromboza-začepljenje krvne žile ugruškom
  • ostale bolesti
  • bolovi – glavobolja
  • temperatura-povećana

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “White Willow – kora bijele vrbe”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)