Spirulina Max

Pomaže organizmu u svladavanju infekcija

Proizvođač: CaliVita International

14,90 

Akcija!

Opis

Proizvod sadrži modrozelenu algu koja je prirodni izvor vitamina (C, E i B), mineralnih tvari (jod, brom, mangan, kalij, željezo). Sadrži sve esencijalne aminokiseline. Predstavlja koristan dodatak prehrani za svakoga, a posebno je preporučujemo kao dodatak vegetarijanskoj prehrani.

Alge su biljke jednostavne građe, koje žive prvenstveno u vodi. Među algama posebno se ističu modrozelena i smaragdnozelena alga, koje predstavljaju hranjive tvari savršenog sastava i punovrijedne bjelančevine. Modrozelena alga sadrži brojne vitamine, mineralne tvari i sve esencijalne aminokiseline te stoga predstavlja djelotvorno imunostimulativno sredstvo koje pomaže organizmu u svladavanju infekcija. Sadrži željezo u kompleksnom obliku i tako predstavlja jedan od najpogodnijih prirodnih izvora za njegovu suplementaciju. Lako je probavljiva i stimulira rad crijeva.

Jednostavno, ali veličanstveno.

Doziranje:
2-4 tablete dnevno, ili prema preporuci liječnika.
Pakiranje: 60 tableta

Sastojci:
spirulina 500mg

Preporučujemo proizvod za:

  • koža
  • alergija
  • probava
  • vegetarijanci
  • žlijezde-hormoni
  • hipotireoza – štitna žlijezda-smanjeno lučenje hormona

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Spirulina Max”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)