Pure Yucca

Poboljšava probavu i terapijski djeluje kod problema debelog crijeva

Proizvođač: CaliVita International

20,90 

Akcija!

Opis

Proizvod od samljevene stabljike juke bogate enzimima, saponinom i klorofilom, vitaminima, mineralnim tvarima i antioksidantima predstavlja prirodno sredstvo za detoksikaciju organizma.

Juka je zimzelena biljka porijeklom s američkog kontinenta. Ekstrakt iz stabljike juke djeluje na ljudski organizam na više načina, ali njegovo je najvažnije svojsvto da ubrzavanjem metabolizma pojačava izlučivanje otpadnih i toksičnih tvari čime djelotvorno čisti organizam. Pomaže bolju apsorpciju neophodnih hranjivih tvari, poboljšava probavu, jača i regulira procese izlučivanja i pomaže u terapiji problema debelog crijeva (npr. crijevni katar). Upotrebljiv je i kod drugih upala, npr. u slučaju upale zglobova.Višetjedna kura jukom pomlađuje organizam i poboljšava psihofizičku ravnotežu.

Vječno zeleno.

Doziranje:
3 puta po 1 kapsula dnevno sa puno tekućine, ili prema preporuci liječnika.
Pakiranje: 100 kapsula

Sastojci
mljevena stabljika juke 500mg

Preporučujemo proizvod za:

  • imunitet
  • detoksikacija-čišćenje organizma od štetnih tvari
  • probava
  • colitis-upala crijeva
  • problemi sa debelim crijevom
  • ulcerozni kolitis-gnojna upala crijeva-čirevi
  • urinarni sustav
  • giht-taloženje urata, soli mokraćne kiseline

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Pure Yucca”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)