Update cookies preferences

GoldMAX

Magnet protiv kamenca

Proizvođač: CaliVita International

119,90 

Akcija!

Opis

GoldMAX magnet mijenja strukturu minerala u vodi te na taj način predstavlja efikasno i ekološko sredstvo u borbi protiv kamenca:

Pospješuje rezultate pranja (čišće suđe i rublje)
Produžuje životni vijek uređaja (perilice, Aquarion, bojleri)
Smanjuje troškove struje ili plina jer uređaji učinkovitije rade
Štedi dodatno vaše vrijeme jer ne morate toliko čistiti naslage kamenca
GoldMAX je ekološko i energetski učinkovit proizvod koji sadrži neodmij, najjači poznati magnetski materijal. Jedno pakiranje GoldMAX-a sadrži dva trajna magneta koji se postavljaju na vodovodnu cijev gdje utječu na vodu tako mijenjaju kristalnu strukturu i naboj otopljenih minerala u vodi, čime sprečavaju nihovo vezanje uz stijenke. Na taj način GoldMAX predstavlja ekološko rješenje za uklanjanja kamenca ili sprečavanje njegovog nakupljanja. Isto tako, djelovanjem GoldMAX-a može doći do smanjenja već ranije stvorenih naslaga kamenca u sustavu. Smanjenje naslaga kamenca je višestruko korisno za vaše zdravlje, ali i za ispravnost vaših uređaja jer naslage kamenca predstavljaju plodno tlo za gljivice, bakterije i druge mikroorganizme, te također mehanički ugrožavaju rad i učinkovitost uređaja (npr. perilica, bojlera, filtera, itd).

GolgMAX se jednostavno učvršćuje plastičnim vezicama na dovod hladne vode. Magneti se postavljaju na glavni vod, ili ukoliko nemate pristup glavnom dovodu, onda ih možete postaviti ciljano na određeni dovod vode (npr. cijevi prije perilica, Aquariona, bojlera itd). GoldMAX posebno preporučujemo svim korisnicima Aquariona jer sprečavanem nakupljanja kamenca produžujete i životni vijek vrijednog i korisnog uređaja kao što je Aquarion. Jedan par GoldMAX magneta dovoljan je za otprilike 50 m3 mjesečne potrošnje vode ukoliko se postavlja na plastične cijevi promjera do 5 cm ili metalne cijevi promjera do 2,4 cm. U slučaju većih promjera, većih količnina vode ili ekstremnih pH vrijednosti koristite više jedinica. GlodMAX sadrži snažan magnet stoga ga je potrebno držati dalje od pacemakera, mijernih instrumenata ili elektroničkih uređaja.

bez održavanja i servisa
5 minutna instalacija
ekološki prihvatljiv sustav bez uporabe agresivnih kemikalija
Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “GoldMAX”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)