Garlic Max – češnjak sa peršinom

Snižava razinu štetnog kolesterola i visinu krvnog tlaka

17,90 

Akcija!

Opis

Želatinske kapsule koje sadrže, u narodnoj medicini stoljećima uspješno primjenjivan, češnjak i peršin. Izvrstan poticaj imunološkom sustavu.

Češnjak je začinska biljka, odavno poznata po svom izuzetno pozitivnom djelovanju na zdravlje. Sadrži preko 200 biološki aktivnih tvari – vitamina, mineralnih tvari, aminokiselina i enzima. Snižava nivo štetnog kolesterola u krvi (LDL), pri čemu povećava proporciju dobrog kolesterola (HDL), pa i na taj način smanjuje rizik od začepljenja krvnih žila. Upravo zbog njegovog utjecaja na širenje krvnih žila, može imati blagotvorno djelovanje na neke oblike glavobolje. Prirodno je sredstvo za snižavanje krvnog tlaka. Zahvaljujući svojim antibiotskim svojstvima, češnjak pomaže u bržem savladavanju katara dušika i bronhija i drugih infektivnih bolesti. Ima dobar učinak u slučaju infekcija izazvanih mikroorganizmima (gljivice, bakterije, virusi). Peršin je poznat kao izvrstan diuretik, dobrog je okusa, a može pomoći i kao sredstvo za opuštanje, te kod problema žučnih i bubrežnih kamenaca.

Tradicionalno i suvremeno.

Doziranje:
jedna kapsula dnevno sa vodom nakon obroka
Pakiranje: 100 želatinskih kapsula

Aktivni sastojci:
ekstrakt češnja češnjaka 1000 mg
ekstrakt lista peršina 175 mg
Preporučujemo proizvod za:
infekcije
bakterijske infekcije
pluća
kašalj-iskašljavanje
srce i krvotok
ateroskleroza-zadebljanje i zakrčenje stjenki krvnih žila
loša cirkulacija
visok krvni tlak
urinarni sustav
bubrezi-pijesak ili kamenac
bubrezi-poboljšanje rada
mokraćni mjehur
žlijezde-hormoni
žuč – kamenac ili upala
Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Garlic Max – češnjak sa peršinom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)