Update cookies preferences

cheerUp

ZA POBOLJŠANJE RASPOLOŽENJA

35,50 

Akcija!

Opis

Prirodni sastojci #cheerUp kompleksa mogu pomoći kod sindroma izgaranja i lošeg raspoloženja; pomažu vam vratiti psihološku ravnotežu i ponovo uspostaviti unutarnji sklad. Zahvaljujući organskom obliku, sastojci se lakše apsorbiraju a svojim zajedničkim djelovanjem ostvaruju sinergijski učinak, te djeluju na nježan način, bez ikakvih nuspojava. #cheerUp tablete su na biljnoj bazi i ne sadrže umjetne aditive, stimulanse, kofein.

#cheerUp sadrži prirodne sastojke – aminokiseline koje se prirodno proizvode u tijelu,vitamine C i B6 koji doprinose normalnoj psihološkoj funkciji te cink i matičnjak koji doprinose normalnoj kognitivnoj funkciji.Vitamin B6 pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti, a biljka matičnjak pozitivno djeluje na mentalno zdravlje, može poboljšati raspoloženje i kvalitetu sna.

30 tab

Popiti 1 tabletu dnevno s vodom uz obrok.

Sastojci: stabilizatori (kalcijev karbonat, celuloza), N-acetil-L-karnitin, S-adenozil-metionin, tvari protiv zgrudnjavanja (masne kiseline, silicijev dioksid), ekstrakt lista matičnjaka, magnezijev malat, rižine ljuske, L-askorbinska kiselina, tvar za poliranje (hidroksipropil metil celuloza), tvar za povećanje volumena (umrežena natrijeva karboksi metil celuloza), piridoksin-hidroklorid, cinkov citrat.

Preporučujemo proizvod za:
imunitet
zamor-manjak energije, pospanost
živčani sustav
za bolju koncentraciju i pamćenje
Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “cheerUp”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)