Update cookies preferences

1xORGANSKO ETERIČNO ULJE TAMJANA + ORGANSKO ETERIČNO ULJE LIMUNA

ORGANSKO ETERIČNO ULJE TAMJANA 5 ml + ORGANSKO ETERIČNO ULJE LIMUNA 10 ml

„kralj eteričnih ulja“  + osvježavajuća aroma limuna

22,90 

Akcija!

Opis

Ulje tamjana

Ulje tamjana, koje se često naziva i „kraljem eteričnih ulja“, jedno je od najdragocjenijih i najcjenjenijih eteričnih ulja. Koristi se još od antičkog doba i to ne samo za kozmetičke i ljekovite svrhe, već i u duhovne svrhe: za poticanje razmišljanja i meditaciju te za ublažavanje mentalne i duhovne iscrpljenosti. Calivitino vrhunsko, certificirano organsko eterično ulje tamjana može ponuditi pomoć kod brojnih problema.

Sastojci: Boswelia carterii oil* (limonene, linalool, citral) *Iz certificiranog organskog uzgoja.

5 ml

Preporučujemo proizvod za:
živčani sustav
pomoć kod stresa

Ulje limuna

Eterična ulja, poznata po svojim pozitivnim učincima na naše raspoloženje, također mogu imati i brojne zdravstvene dobrobiti. Naše certificirano organsko, 100% čisto eterično ulje limuna može pomoći kod brojnih problema. Osvježavajuća aroma limuna, osim što doprinosi boljem raspoloženju i poboljšanju mentalnih sposobnosti, može učinkovito pomoći i u ublažavanju simptoma bolesti gornjih dišnih puteva.

Sastojci: Citrus limon peel oil* (limonene, citral, linalool, geraniol, citronelool) *Iz certificiranog organskog uzgoja.

10 ml

Preporučujemo proizvod za:
živčani sustav
pomoć kod stresa
ostale bolesti
sinusi

UPOZORENJE! Samo za vanjsku upotrebu. Ne gutati. Držati izvan dohvata djece. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama ni djeci mlađoj od 8 godina. Izbjegavati kontakt s očima, unutarnjim dijelom uha i osjetljivim dijelovima kože. Ne koristiti u nerazrijeđenom obliku na koži.

Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “1xORGANSKO ETERIČNO ULJE TAMJANA + ORGANSKO ETERIČNO ULJE LIMUNA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)