1xORGANSKO ETERIČNO ULJE TAMJANA + ORGANSKO ETERIČNO ULJE LAVANDE

ORGANSKO ETERIČNO ULJE TAMJANA 5 ml + ORGANSKO ETERIČNO ULJE LAVANDE 10 ml

„kralj eteričnih ulja“  + popularan tradicionalan kućni lijek

27,58 

Akcija!

Opis

Akcija u Caliviti / Calivita Akcija 2023

Ulje tamjana

Ulje tamjana, koje se često naziva i „kraljem eteričnih ulja“, jedno je od najdragocjenijih i najcjenjenijih eteričnih ulja. Koristi se još od antičkog doba i to ne samo za kozmetičke i ljekovite svrhe, već i u duhovne svrhe: za poticanje razmišljanja i meditaciju te za ublažavanje mentalne i duhovne iscrpljenosti. Calivitino vrhunsko, certificirano organsko eterično ulje tamjana može ponuditi pomoć kod brojnih problema.

Sastojci: Boswelia carterii oil* (limonene, linalool, citral) *Iz certificiranog organskog uzgoja.

5 ml

Ulje lavande

Lavanda je ukrasna i mirisna cvjetnica, biljka koja se tradicionalno koristi i kao začinska i kao ljekovita biljka. Jedna od naših najsvestranijih biljaka, koja se rutinski koristi u razne svrhe. Naše eterično ulje lavande, dobiveno iz svježe biljke, s visokim udjelom aktivnih sastojaka, djeluje prirodno umirujuće na tijelo i um. Kada se nanese na kožu, može pomoći u bržem zacjeljivanju rana, a istovremeno djeluje antiseptički i protuupalno. Popularan tradicionalan kućni lijek, ulje lavande, važan je dodatak svake obiteljske kućne ljekarne.

Sastojci: Lavandula angustifolia oil* (linalool, limonene, geraniol, coumarin) *Iz certificiranog organskog uzgoja

10ml

 

UPOZORENJE! Samo za vanjsku upotrebu. Ne gutati. Držati izvan dohvata djece. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama ni djeci mlađoj od 8 godina. Izbjegavati kontakt s očima, unutarnjim dijelom uha i osjetljivim dijelovima kože. Ne koristiti u nerazrijeđenom obliku na koži.

Preporučujemo proizvod za:
živčani sustav
pomoć kod stresa
Napomena:

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Proizvodnja se odvija u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse).

U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “1xORGANSKO ETERIČNO ULJE TAMJANA + ORGANSKO ETERIČNO ULJE LAVANDE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)